Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTJELI SU NA UTAKMICU

VIDEO Procurila snimka poljske policije koja je zaustavila Boyse da uđu u Varšavu

Twitter
11.08.2021.
u 12:06

Navijači Dinama nakon toga su odvedeni preko granice i upućeni u Hrvatsku

Pokušaj Bad Blue Boysa da na dan utakmice s Legijom uđu u Varšavu nije uspio. 

Poljski mediji pišu da su navijači Dinama pokušali prevariti policiju tako što su stigli u tri autobusa s češkim registracijskim oznakama. No, to im nije uspjelo i na 70-ak kilometara od Varšave su zaustavljeni, a na mjesto događaja stiglo je nekoliko stotina policajaca.

Navijači Dinama nakon toga su odvedeni preko granice i upućeni u Hrvatsku.

Na Twitteru kruži snimka na kojoj se vidi koliko je velik broj policajaca zapravo okružio autobuse s Dinamovim navijačima. 

Podsjetimo, Dinamo je slavio protiv Legije pred tribinama prepunim domaćih navijača rezultatom 1:0, a to ih je poslalo u četvrtu rundu brobe za skupine Lige prvaka.  Sljedeći protivnik je moldavski Šerif koji će Zagrepčane čekati u Tiraspolu 17. kolovoza. 

Ključne riječi

Komentara 6

KP
Karlovacko pivo
12:33 11.08.2021.

Toje policija a ne kao nasa pusti svakakvu gamad pa naprave cirkus

ZI
Zilbert
12:19 11.08.2021.

Ajme imaju vise marica na jednom putu no cila Hrvatska ukupno.

ZS
zspanco
12:16 11.08.2021.

E pa tako su trebali naši policijoti poslati poljake doma bez gedanja utakmice. Ali ne, naši nisu policijoti nego idijoti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije