PJEVAO NA ZABAVI

VIDEO Raspjevani Mamić: Navijači Hajduka su najbolji na svijetu, ali nećete bit' prvi dok sam ja živ!

Privatna arhiva
27.12.2021.
u 10:30

Nije poznato kad je snimka nastala, ali po dekoru je jasno da se radi o blagdanskom razdoblju i s obzirom da nikad prije nije "procurila", lako moguće da nije starija od nekoliko dana.

Zdravko Mamić je u bijegu pred hrvatskim pravosuđem od 2018., a nalazi se u Bosni i Hercegovini te to nimalo ne skriva, dapače, ako je suditi prema brojnim snimkama koje se pojavljuju u javnosti, uživa. Tako je i s ovom posljednjom, nastalom na Badnjak.

Na njoj se vidi kako nekad najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa pjeva "Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska" pa Hajdukovu pjesmu "Bili su bili vrhovi planina", uz povik:

- Navijači Hajduka su najbolji na svijetu!

Foto: Privatna arhiva

Nakon tog je dodao jednu sebi svojestvenu rečenicu:

- Nećete bit' prvi dok sam ja živ!

Okupljeni su mu zapljeskali i grlili ga, a Mamić se smijao i uživao u zabavi.

U Hrvatskoj je pravomoćno osuđen na šest i pol godina zbog izvlačenja najmanje 116 milijuna kuna iz Dinama, a njegov brat Zoran na četiri godine i osam mjeseci zbog malverzacija u klubu. On se također nalazi u BiH i bjegunac je poput Zdravka.

Unatoč tim presudama, na istoj zabavi Mamić se pohvalio da je kupio Petra Bočkaja, a to možete detaljnije čuti, vidjeti i pročitati OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 21

MR
mrkvax
18:02 27.12.2021.

Pa to se lako da srediti...

Avatar matezanki13
matezanki13
11:04 27.12.2021.

Istina

S1
Spalato 1911
03:54 28.12.2021.

Problem je u Mamicu koji je "maznia" novce koje i sam stvoria i uveza iz europe , a nije problem u politicarima koji godinama sisaju i krade novce vlastitog naroda koji ih i bira .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije