hAT-TRICK rONALDA

VIDEO Real pregazio Getafe, Modrić izborio jedanaesterac

'Real Madrid's Cristiano Ronaldo (C) celebrates his goal with Luka Modric during their Spanish King's Cup soccer match against Celta Vigo at Santiago Bernabeu stadium in Madrid January 9, 2013. REUT
Reuters/Pixsell
27.01.2013.
u 14:05

Prvo poluvrijeme završilo je bez golova, a u nastavku su igrači kraljevskog kluba pregazili goste

Nogometaši Reala u 21. kolu španjolske lige s lakoćom su pobijedili Getafe, bilo je 4:0. Prvo poluvrijeme završilo je bez golova, a u nastavku su igrači kraljevskog kluba pregazili goste.

Mrežu je načeo Sergio Ramos u 53. minuti. Nakon toga uslijedilo je razdoblje Cristina Ronalda koji je u samo deset minuta (od 63. do 73.) postigao hat-trick.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta, u početnom sastavu zamijenio je Xabija Alonsa, a izborio je i jedanaesterac kojeg je Ronaldo realizirao u 73. minuti.

Real je na 21. kola na trećem mjestu Primere s 43 boda, 12 manje od vodeće Barcelone, ali i s utakmicom više.

>>>Mourinho proslavio 50. rođendan i ugušio pobunu u Realu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije