ponajbolji gol u karijeri

VIDEO Sjećate li se ovog savršenstva? Prije točno 11 godina Perišić je Arsenalu napravio ovo

Dortmund: Liga prvaka, skupina F, Borussia Dortmund - Arsenal, Periši?
Foto: Rolf Vennenbernd/DPA
1/4
13.09.2022.
u 16:02

Perišić je tada bio član dortmundske Borussije, a ovaj strašan volej u rašlje je poslao u utakmici prvog kola Lige prvaka protiv Arsenala koja je završila 1:1.

Na svojim je društvenim mrežama Uefina Liga prvaka podsjetila svoje vjerne pratitelje na prekrasan pogodak našeg reprezentativca Ivana Perišića postignut na današnji dan prije točno 11 godina.

- Savršenstvo Ivana Perišića prije točno 11 godina - napisali su iz Uefine Lige prvaka u opisu videa.

Perišić je tada bio član dortmundske Borussije, a ovaj strašan volej u rašlje je poslao u utakmici prvog kola Lige prvaka protiv Arsenala koja je završila 1:1.

13.09.2011, Signal Iduna Park, Dortmund, GER, UEFA CL, Gruppe F, Borussia Dortmund (GER) vs Arsenal London (ENG), im BildrTorjubel / Jubel nach dem 1:1 durch Ivan Perisic (Dortmund #14)rr// during the UEFA CL, group F, Borussia Dortmund (GER) vs Arsenal London on 2011/09/13, at Signal Iduna Park, Dortmund, Germany. Foto © nph / Mueller *** Local Caption ***
Foto: nph / Mueller

Borussija je završila posljednja u toj skupini F, a kasnije su u finalu igrali Bayern i Chelsea. Londonski klub je slavio boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je u regularnom dijelu bilo 1:1.

Ivan je ubrzo i na svojem Instagram profilu podijelio ovu dragu uspomenu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije