Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN PRIZOR

VIDEO Srbi bijesni zbog 'kockica' na Marakani: 'Crnogorka je istaknula šahovnicu i provocirala'

Foto: Sportklub/Screenshot
1/6
18.10.2023.
u 15:30

Srbija je pobjedom protiv Crne Gore stigla na korak do plasmana na Euro 2024. godine u Njemačkoj, ali jedan događaj na tribinama privukao je pažnju

Srpska nogometna reprezentacija pobjedom nad Crnom Gorom na korak je do plasmana na Euro. Za pobjedu nad Crnogorcima u Beogradu zasluge pripadaju dvostrukom strijelcu Aleksandru Mitroviću (9, 73) te Dušanu Tadiću (77) koji je postigao gol za konačnih 3-1. Stevan Jovetić je u 36. minuti bio strijelac gola kojim su Crnogorci izjednačili na 1-1.

Crna Gora se još može kvalificirati na Euro, ali za to su joj potrebne pobjede protiv Litve u Podgorici i protiv Mađarske u Budimpešti, uz uvjet da Srbija izgubi na svom terenu od Bugarske. 

VEZANI ČLANCI:

Sprski mediji, točnije Kurir, piše da se dogodila ozbiljna provokacija navijačice Crne Gore koja je na Markani istaknula hrvatska obiljuežja, točnije imala je grb naše šahovnice. 

- Na tribinama Marakane mogla se vidjeti i hrvatska šahovnica koja je bila istaknuta na majici jedne djevojke. Sramna provokacija koja je šokirala Srbiju, ali srećom nije utjecala na nogometaše - piše Kurir. 

Snimku možete pogledati OVDJE

Komentara 15

Avatar Idler
Idler
18:04 18.10.2023.

"...grb naše šahovnice. ..."...prosil bi prijevod !

Avatar Mustafa_Fekib
Mustafa_Fekib
13:03 09.11.2023.

Ok BjecT!

SD
sdragan
15:52 18.10.2023.

Bio sinoć na stadionu...Prelijepa atmosfera, 30.000 ljudi je bodrilo Srpsku reprezentaciju, koja je stgla na korak do istorijskog plasmana na Euro...A ovu osobu, iz vaše objave nitko živi nije primjetio??! Koga ona zanima? Zašto joj pridavati pozornost??!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije