Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOĆ NAVIJAČA HAJDUKA

VIDEO Svećenik u Međugorju jednom pjesmom oduševio navijače Hajduka

Bila noć
Foto: screenshot Facebook
12.02.2024.
u 23:59

Hajduk se trenutno nalazi na drugome mjestu prvenstvene ljestvice s dva boda zaostatka za vodećom Rijekom. U prošlome kolu s visokih 4:0 svladali su Slaven Belupo, a ovoga vikenda čeka ih ogled s Rudešom

U Herceg Etno-selu Međugorje je ovoga ponedjeljka održana 'Bila noć', to jest noć navijača Hajduka. Organizator događaja bilo je Društvo prijatelja Hajduka Mostar, a okupili su se mnogi navijači iz Bosne i Hercegovine.

Pred stotinama navijača svećenik je poveo poznatu katoličku pjesmu 'Ima jedna duga cesta'. Međutim, malo je promijenio stihove. "Ima jedno obećanje, da će Hajduk prvak biti", otpjevao je svećenik i tako izazvao oduševljenje među navijačima.

VEZANI ČLANCI.

Hajduk se trenutno nalazi na drugome mjestu prvenstvene ljestvice s dva boda zaostatka za vodećom Rijekom. U prošlome kolu s visokih 4:0 svladali su Slaven Belupo, a ovoga vikenda čeka ih ogled s Rudešom.

VIDEO Vatreni stigao u Zagreb na potpis ugovora, u Dinamu će pokušati oživjeti karijeru

Komentara 2

BL
blekpanther
10:22 13.02.2024.

A tko je to obećao da će Hajduk biti prvak? Nisam čuo baš otvoreno Kustića a ni Marića iz sudačke organizacije da obećavaju a bez njih ništa!

LJ
ljudeman
07:09 13.02.2024.

Glavna pjesma bila je „mrzim Dinamo…“

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije