ODUZEO PREDNOST

VIDEO Svjetska reli zvijezda divljala po Zagrebu, pogledajte to bahato ponašanje

Thierry Neuville
Printscreen
22.04.2022.
u 11:10

Uoči utrke na internetu je osvanula snimka opasne vožnje svjetske reli-zvijezde, Thierryja Neuvillea

Ceremonijalnim startom ispred zagrebačke Nacionalne i sveučilišne knjižnice u jučer  je i službeno započeo WRC Croatia Rally, utrka Svjetskog reli prvenstva i jedan od najvećih sportskih događaja ove godine u Hrvatskoj. Danas se voze prvi brzinski ispiti u etapi Mali Lipovac – Grdanjci u okolici Samobora.  

Uoči utrke na internetu je osvanula snimka opasne vožnje svjetske reli-zvijezde, Thierryja Neuvillea.

>> Pogledajte video

On je snimljen kako ulijeće ispred bijelog kombija i oduzima mu prednost prije nego što je skrenuo prema izlazu za Lučko i Stupnik. 

Srećom, sve je prošlo bez posljedica, no mnogi se navijači još sjećaju nesreće Sebastiena Ogiera od lani. On je oko sedam sati ujutro doživio lakšu prometnu nesreću na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik. Kod autobusnog stajališta ispred Kauflanda u Novom Zagrebu sudario se svojom Toyotom Yaris s osobnim automobilom marke BMW. Na putu prema početnom brzinskom ispitu htio se zaustaviti na stanici preko puta Muzeja suvremene umjetnosti te naglo skrenuo u desni trak.

Međutim, automobil marke BMW, koji je iza njega bio otprilike 30 m kada je ovaj krenuo skretati, čini se da je nagazio na gas, zbog čega su se dva automobila sudarila.

>> Prisjetite se i nesreće Ogiera

 

 

Komentara 42

ZV
zvezdomor
11:33 22.04.2022.

dnevno vidim bar jednu takvu situaciju ali sa manjim i opasnijim razmakom

Avatar Juki
Juki
11:39 22.04.2022.

Kombi nije morao ni dotaknuti kočnicu! Čemu ovo? Do kuda ide taj jal?

TU
turbolet
11:55 22.04.2022.

Iz naslova članka se vidi da opet pokušavate iz muhe napraviti slona, ali nemožete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije