ŠKOTSKA

VIDEO Vatreni skrivio komičan autogol u slavlju Celtica, pogledajte ga

UKR, UEFA CL, Shakhtar Donetsk vs Celtic Glasgow
EXPA/ Newspix/ Piotr Kucza
01.10.2022.
u 20:38

Hrvatski branič i golman Joe Hart nisu se dobro razumjeli i lopta je završila u mreži.

Premda je hrvatski nogometni reprezentativac Josip Juranović pogodio vlastitu mrežu njegov je Celtic kao domaćin pobijedio Motherwell 2-1 u utakmici 9. kola škotskog Premiershipa.

Japanac Furuhashi u 15. minuti doveo je Celtic u vodstvo, ali sve je poništio Juranović zabivši autogol u 36. minuti. Do teške pobjede Celtic je došao u 64. minuti, a strijelac je bio još jedan japanski nogometaš, Reo Hatate.

U samoj završnici Celtic je ostao i s igračem manje (McGregor u 89.), ali je zadržao pobjedu. Juranović je odigrao cijelu utakmicu za Celtic koji se vratio na vrh ljestvice. Ima dva boda više od Rangersa (21-19).

http://

 

Standings provided by SofaScore

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije