ANDY VAN DER MEYDE

VIDEO Veliki talent svjetskog nogometa danas izgleda neprepoznatljivo: 'Skijao sam na kokainu'

Andy van der Meyde Instagram
04.08.2023.
u 17:11

Bivši nizozemski nogometaš proglašen je nadolazećom zvijezdom nogometa, ali njegova karijere doživjela je veliki pad

Bivši nizozemski nogometaš Andy van der Meyde slovio je za velikog talenta europskog i svjetskog nogometa, ali njegova karijera nije išla željenim tijekom pa se umirovio sa samo 30 godina. Briljirao je u dresu Twentea i Ajaxa, a zatim je prešao u Inter 2003. godine i nije se mogao nositi s pritiskom i očekivanjima.

Onda je 2005. godine promijenio klub i potpisao za Everton, počeo je konzumirati alkohol kako bi smanjio stres, a dok je boravio u Engleskoj šmrkao je kokain te stalno posjećivao striptiz klubove. Nesportski život očito je jako utjecao na njega pa se nije mogao koncentrirati na karijeru i posljednji klub bio mu je PSV. 

VEZANI ČLANCI:

- Znao sam piti sedam dana u tjednu, pogotovo kad sam bio u Liverpoolu. Takav je to grad, alkohol teče u potocima, a ima i kokaina da možeš na njemu skijati. Nisam igrao, bio sam depresivan i tako je krenulo kockanje, pa posjeti striptiz-klubovima... Počeo sam piti i šmrkati kokain. Nisam se više mogao koncentrirati na nogomet - rekao je svojedobno bivši član Oranja. 

Danas ima 43 godine i donekle je sredio život, ali izgubio je kosu što je možebitna posljedica prekomjernog uživanja u porocima te danas izgleda neprepoznatljivo.

Komentara 1

ZL
Zlatnidelirij76977
15:10 05.08.2023.

Hahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije