HRVATSKI PREDSJEDNIK

VIDEO Zorana Milanovića pitali za koji hrvatski klub navija, ovo je njegov odgovor

Zagreb: Zoran Milanović održao govor nakon odlikovanja sindikalista
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/6
05.05.2022.
u 18:01

- Navijao sam za Hajduk, ali samo za Hajduk. Ali sad više... - odgovorio je Milanović pokazujući rukama da više nije toliki navijač splitskog kluba.

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović boravio je danas u Puli, a nakon što je završio s davanjem izjava jedna ga gospođa upitala za koga navija.

- Kako misliš? Za Hrvatsku - odgovorio je Milanović.

- Ma za Hrvatsku... Za koji nogometni klub? - nije se gospođa dala smesti.

- Navijao sam za Hajduk, ali samo za Hajduk. Ali sad više... - odgovorio je Milanović pokazujući rukama da više nije toliki navijač splitskog kluba.

- Bravo, moj si čovjek - rekla je gospođa.

>> Video je objavio N1, a ovaj detalje pogledajte od 22:35

Ključne riječi

Komentara 24

SE
serđo12
21:32 05.05.2022.

Vjerovao sam tom čovjeku , ali otkad je stao u obranu Europarlamentarca koji je kao gradonačelnik u Istri isplaćivao sebi i svojima svote koje je htio , može navijat i za klub iz treće zonske lige u Burkini Faso !

ZA
zagi101
18:24 05.05.2022.

prestao je navijati za hajduk kad su skinuli zvijezdu sa grba, šta ćeš nejde juga iz srca

MO
moreplovac
20:20 05.05.2022.

Banjalučki Borac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije