Talijani pišu

Vlašić odbija otići iz Torina, no oni West Hamu nude tri milijuna eura premalo

Serie A - Atalanta v Torino
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
1/3
16.06.2023.
u 22:36

Tuttosport piše kako je Nikola Vlašić trenera West Hama Davida Moyesa i sportskog direktora Marka Noblea obavijestio da namjerava trajno ostati u Torinu, odnosno da se ne namjerava vratiti u London, a i da Ivan Jurić priželjkuje ostanak hrvatskog reprezentativca

Nikola Vlašić dovršio je u Torinu izvrsnu sezonu. U Serie A stigao je na posudbu iz londonskog West Hama i postao jedan od ključnih igrača momčadi. Ivan Jurić, hrvatski trener na klopi talijanskog prvoligaša, želi ga zadržati obzirom da je bio jedan od ključnih igrača momčadi s pet golova i osam asistencija u 37 nastupa.

Torino, koji je sezonu završio na desetom mjestu, s West Hamom je dogovorio mogućnost otkupa u iznosu od 13 milijuna eura, no prema Tuttosportu spremni su ponuditi tek 10 milijuna.

VEZANI ČLANCI:

Dodaju i kako je 25-godišnji hrvatski reprezentativac odlučio ne vratiti se u London kamo je došao 2021. po odlasku iz CSKA. Talijani pišu kako je trenera Davida Moyesa i sportskog direktora Marka Noblea obavijestio da namjerava trajno ostati u Torinu. Hoće li momčad iz Londa, u kojoj nije ispunio očekivanja, biti sprema pregovarati, tek treba vidjeti.

VIDEO 'Ako pokažemo protiv Španjolske što smo protiv Nizozemske, imamo velike šanse da osvojimo to zlato'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije