Moglo je i bolje

Vlasnici West Hama javno progovorili koliko su nezadovoljni

Slaven Bilić i Dimitri Payet
Foto: Press Association/Pixsell
1/9
03.02.2017.
u 09:40

Vlasnici West Hama nisu bili zadovoljni iznosom koji su dobili od Marseillea za Dimitrija Payeta, a David Gold smatra da su trebali dobiti dvostruko više

Prelazak Dimitrija Payeta iz West Hama u Marseille bio je jedan od najzanimljivijih transfera u siječanjskom prelaznom roku. Naš Slaven Bilić je tako ostao bez najboljeg igrača koji je u londonskom klubu igrao sezonu i pol, ukupno 48 utakmica.

Francuz je bio vrlo popularan među čekićarima pa je tako imao ispred stadiona imao vlastiti mural. Ali samo do nedavno. Na njegovom mjestu postavljen je novi, ovog puta posvećen Andyju Carrollu i njegovom sjajnom golu protiv Crystal Palacea.

Dimitri Payet bio je nezadovoljan i silno je želio otići iz Londona, ali ga West Ham nije želio prodati. Na kraju su čekićari pustili Francuza za 25 milijuna eura.

Vlasnici West Hama nisu bili zadovoljni iznosom koji su dobili, a David Gold smatra da su trebali dobiti dvostruko više.

- Payet vrijedi barem 50 milijuna, a na otvorenom tržištu vrijedio bi najmanje 35 milijuna funti. Morali smo donijeti odluku, a željeli smo ga zadržati. Bilić je želio graditi momčad oko njega, ali su neke stvari, nažalost, postale nemoguće. Pokušate uraditi više i bolje, ali na kraju shvatite da neće ići - rekao je Gold.

Komentara 1

MA
mamunamegalo
11:50 03.02.2017.

bitno da su zadovoljni Slavenom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije