NE IDE U ARSENAL

Vlasnik Liverpoola: Nećemo prodati Suareza

luis suarez
NI Syndication/Pixsell
09.08.2013.
u 08:48

- Nećemo prodati Luisa. Vrlo je važno da on ne ode kod našeg suparnika - rekao je američki milijarder. Henry je dodao da bi bilo apsurdno Suareza prodati suparničkoj momčadi.

Nastavlja se trakavica oko Luisa Suareza. Nakon što je napadač Liverpoola zatražio transfer, oglasio se vlasnik kluba John W. Henry koji poručuje da do toga neće doći.

- Nećemo prodati Luisa. Vrlo je važno da on ne ode kod našeg suparnika - rekao je američki milijarder. Henry je dodao da bi bilo apsurdno Suareza prodati suparničkoj momčadi te zaključio:

- Sigurno ga nećemo prodati u Arsenal. Nećemo ga prodati ni stranom klubu jer u tom slučaju nemamo dovoljno vremena pronaći zamjenu.

Arsenal je za Suareza ponudio 40 milijuna funti što je Liverpool odbio. Nakon što je Urugvajac zatražio transfer, klub je odlučio da će trenirati odvojeno od momčadi.

>> Sve o transferima čitajte u našem specijalu Nogometni transferi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije