Cibona

Vranković uzvratio Aci: U Turskoj je pokazao tko je genijalac, a tko blefer

\'18.05.2011., Sportska dvorana Sutinska vrela, Zagreb - PH, polufinale, doigravanje, 1. utakmica, KK Cedevita - KK Cibona. Trener Cibone Josip Vrankovic.  Photo: Jurica Galoic/PIXSELL\'
Jurica Galoic/PIXSELL
26.05.2011.
u 13:05

- U zadnjih 20 sekundi utakmice četvrtfinala s Turcima na EP-u 2001. Aco je rekao da ga boli grlo, da on to ne može i da njegov pomoćnik Repeša nacrta što ćemo igrati. Pa sad, tko je genijalac, a tko blefer - kazao je Vranković

Na izvanrednoj konferenciji za novinare koju je sazvao Cibonin trener Joke Vranković  demantirao je izjave Cedevitina trenera Ace Petrovića. Kaže da nikad nije rekao da su Cedevitini igrači kukavice i luzeri.

- Ako sam pozvao Drapera u hrvatsku reprezentaciju, to zacijelo znači da ne prebrojavam krvna zrnca, ni boju kože. Osim toga, neke od Cedevitinih igrača poput Princa i Vukušića doveo sam u Cibonu, neke druge stavljao sam na popis reprezentativaca što znači da ne mislim da su kukavice jer takve ne bi ni izabirao - naglasio je Joke.

Da bi Petrovića što više zaboljelo prisjetio se jednog trenutka iz svoje igračke karijere, europskog prvenstva u Turskoj 2001. kada je Aco Vrankoviću bio izbornik.

- U dvadeset najvažnijih sekundi njegove trenerske karijere, a bilo je to u četvrtfinalnoj utakmici s Turcima, u zadnjih 20 sekundi utakmice Aco je rekao da ga boli grlo, da on to ne može i da njegov pomoćnik Jasmin Repeša nacrta što ćemo igrati. Tu dolazimo do priče tko je genijalac, a tko blefer, podvukao je Cibonin trener Joke Vranković.

Na koncu je Joke rekao da uvijek može, pa tako i sada, s Acom popiti kavu. No, nama se čini nakon ovakvih izjava da se to ipak neće dogoditi.

Komentara 3

PR
pravaistina88
15:38 26.05.2011.

kakva primitivčina taj vranković, bez tih svojih seljobera s kamena koji te guraju, odavno bi ti skupljo limenke po cesti da preživiš

B2
bordon 2
17:41 26.05.2011.

Joke - klasika od Hrvata! Tako tipično. Nekolegijalno, neinteligentno i nadasve jalno. Već viđeno kod nas u raznim sferama života!!

OD
otac_domovine
21:36 26.05.2011.

E moj Vrankoviću pravi si Hrvat. Čim je netko bolji i uspješniji od tebe odah po njemu drvlje i kamenje. Daj budi muško i priznaj da je Aco za tebe, i uvijek će biti, doktor znanosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije