Skupština prvoligaša

Vrbanović: Savez nije razočaran, gašenje Udruge nije bila naša ideja

Damir Vrbanović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
01.04.2014.
u 08:56

- Ovo je jedina normalna odluka da Udruga ostane, jer ona odlično radi i ima rezultate

Neslavno je propala Šukerova i Miškovićeva inicijativa o gašenju Udruge nogometnih prvoligaša. Na sjednici Skupštine Udruge nije se skupilo 75 posto glasova da bi se ta ideja provela, pa Udruga ostaje na životu do neke druge zgode.

Za gašenje Udruge jučer su glasovali predstavnici Dinama, Rijeke, Osijeka, Hrvatskog dragovoljca i Istre 1961, protiv su bili Hajduk i Zadar, predstavnici Slavena Belupa i Splita nisu se pojavili, a predstavnik Lokomotive Gudasić nije imao pravo glasa jer u Udruzi pravo glasa imaju predsjednik, dopredsjednik ili direktor kluba. Sjednica je trajala desetak minuta, a nazočio joj je i izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović.

- Nismo razočarani takvim ishodom, zašto bismo bili? Pa nismo mi iz HNS-a poticali gašenje Udruge, nego je inicijativa došla iz klubova. Mi smo to prihvatili smatrajući kako bi Udruga pod kapom HNS-a mogla ući u kvalitetniju marketinšku priču. Ako klubovi misle da je mogu ostvariti samostalno, nemamo ništa protiv. Ništa se dramatično nije dogodilo - naglasio je Vrbanović.

Ovo je mala pobjeda jedinoga dopredsjednika Udruge Rene Sinovčića, koji nam je kazao:

- Ovo je jedina normalna odluka da Udruga ostane, jer ona odlično radi i ima rezultate.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije