PRIPREME ZA NEFTČI

Vrsaljko: Želimo atmosferu kao nikad dosad

'06.11.2010., Maksimir, Zagreb - Sime Vrsaljko, nogometas NK Dinamo i najmladji clan hrvatske nogometne reprezentacije.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
10.07.2011.
u 13:34

Šime Vrsaljko najavio je utakmicu sa Neftčijem koju u Maksimiru Dinamovci igraju u srijedu..

- Osjećam pozitivnu tremu zbog ambijanta koji očekujemo u srijedu, punog stadiona. Taj onovljeni stadion je motiv da odigramo jako dobru utakmicu. Ne bi trebalo biti problema s privikavanjem na novu travu - izjavio je Šime Vrsaljko najavljujući utakmicu sa Neftčijem koju u Maksimiru igraju u srijedu..

Kako su se snašla pojačanja?

- Svi su nam donijeli puno, svaki od njih je veliki plus za našu momčad.

Tko je vođa?

- Svi se na terenu trebamo ponašati kao vođe.

Igra im, jasno samo pobjeda.

- Želim da atmosfera bude kao nikad do sad, jer svi znamo koliko dugo sanjamo tu Ligu prvaka.

Luis Ibanez se odlično osjeća jer je neizostavni dio prbve momčadi.

- Jedva čekam tu utakmicu, nadam se da će doći dosta ljudi vidjeti novi Dinamo i novi stadion. Jači smo nego prošle sezone, jer su igrači dulje vremena zajedno na okupu.

Komentirao je i Copa Americu:

- Razočaran sam kako igra Argentina, previše se očekuje od Messija jer nije isto igrati u Barceloni i reprezentaciji. U Barci ima igrače s kojima je svakodnevno, a ovdje se ne može postići veliki napredak u samo tjedan dana treninga.

Voljeo je nekada Maradonu, je li trebao ostati izbornik?

- Bilo bi bolje da je Diego izbornik, nego Baptista. Diego je pozitivac, puno priča s igračima, prenosi im svoja iskustva. Trebao je dobiti još jednu šansu - dodaje Ibanez.

Lučo je uvjeren kako će Argentina pobijediti Kostariku, a svakodevno se čuje Banega, igračem Valencije i Argentine.

- Zezam ga, zašto ne igra malo bolje.

Komentara 14

VO
vojvo
14:43 10.07.2011.

janeze dinamu barem svake godine možeš doči na slavlje , a tvom mafijaškom klubu hajduku kojem morate kupovati protivnika kako bi vidjeli europsku utakmicu još dugo neče trebati navijača kako bi proslavili prvaka

KR
kridan
15:34 10.07.2011.

Puni stadion!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha,ha,ha,ha ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha. I molimo Boga da nas Neftci ne nabije jer inace ce Jurcic uzivati cjelo ljeto na moru u Splitu

OB
-obrisani-
14:14 10.07.2011.

Vrsaljko: Želimo atmosferu kao nikad dosad i da na slavlje prvaka HNL-a dojde umjesto 500 čak 750 ili tisoču navijača..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije