POTENCIJALNI BILIĆ BOYS

Vukčević blizu ostanka u Hoffenheimu

Boris Vukčević
AFP
21.05.2010.
u 10:45

Boris Vukčević, 20-godišnji potencijalni kandidat HNS-ovih selekcija, produžit će ugovor s Hoffenheimom i obvezati mu se na vjernost do 2014. godine, javlja Kicker.

Trener Ralf Rangnick uvodio je Vukčevića ove sezone u igru 22 puta, po čemu je taj nogometaš rekorder u njemačkoj Bundesligi. Međutim, potpis novog ugovora označuje povjerenje koje klub spram njega gaji, pa bi se i to uskoro trebalo promijeniti.

- Na Borisu je sada na napravi iskorak i ustabili se u početnoj momčadi. Potencijala za to ima - prenosi njemački sportski magazin Rangnickove riječi.

Kicker piše da Vukčevića krase atleticizam, tehnička potkovanost, fizička snaga i, prije svega, brzina. "Za koje točno pozicije još je nedefinirano", nadodaje se, budući da ga je trener koristio na više njih.

Da je svestran Vukčević je dokazao baveći se gimnastikom, atletikom, stolnim tenisom, rukometom i ronjenjem prije no što se odlučio za nogomet, nadodaje Kicker podsjećajući da je Vukčević ubilježio dva nastupa za mlađe selekcije njemačke nogometne reprezentacije.

Vukčeviću važeći ugovor istječe 30. lipnja ove godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije