UOČI belupa

Vuković: Idem u inozemstvo? Pa već jesam u inozemstvu, ha ha...

ivan vuković
Tino Jurić/Pixsell
15.04.2013.
u 13:22

– Neće Slaven pobijediti u Poljudu, tri puta smo ih pobijedili ove sezone, znamo kako treba igrati s njima – kaže napadač Hajduka

Uoči uzvrata polufinala Kupa Hrvatske protiv Slaven Belupa u Hajdukovim redovima vlada optimizam. Nitko u Poljudu ne vjeruje da pobjeda od 2:1 iz prve utakmice neće biti dovoljna za prolaz u finale. Kapetan Mario Maloča u dvije se rečenice vratio na utakmicu protiv Cibalije u kojoj su tri pogotka, od toga dva Hajdukova, postignuta iz zaleđa.

– Previše se po tisku provlače sudačke pogreške, da smo pobijedili zbog toga. U toj je utakmici postojala samo jedna momčad, a to smo mi – rekao je Maloča.

Hajdukova prednost je velika, ali Maloča ne želi opuštanje.

– Čuda se mogu dogoditi, možemo izgubiti prednost. Imamo dobar rezultat, želimo potvrditi prolaz u finale. Cijela momčad igra obranu, naša obrana počinje od Vukovića u vrhu napada. Druga smo momčad prvenstva po primljenim pogocima, to nam daje jamstvo da nam Slaven neće baš tako lako zatresti mrežu – rekao je Maloča.

Kapetanov povratak nakon ozljede odlično je došao treneru Miši Krstičeviću.

– Osjećam se dobro, najbitnije je da je utakmica protiv Cibalije prošla dobro. Nadam se da su za mene ozljede prošlost i da ću odigrati sve utakmice do kraja sezone – kazao je Maloča.

Ivan Vuković, koji je postigao gol za pobjedu protiv Cibalije, puno je optimističniji. Uvjeren je da će Hajduk u finale Kupa Hrvatske.

– Neće Slaven pobijediti u Poljudu, tri puta smo ih pobijedili ove sezone, znamo kako treba igrati s njima. Ući ćemo maksimalno, siguran sam da ćemo proći u finale – rekao je Vuković.

Stiglo je pitanje nada li se odlasku u inozemstvo na kraju sezone. Crnogorski napadač slatko se nasmijao.

– Ja sam već u inozemstvu, ha, ha, ha... Razmišljam o odlasku, moguće je da napustim Hajduk. Ali, nigdje mi se ne žuri, što se mene tiče mogu cijeli život ostati u Hajduku. Neka mi osvojimo Kup i drugo mjesto na tablici, pa ćemo o svemu drugome nakon toga – zaključio je Vuković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije