Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAJE U UNITEDU

Wayne Rooney odbio 75 milijuna eura iz Kine

Rooney
Press Association/Pixsell
22.02.2016.
u 00:30

Najveća zvijezda i kapetan momčadi, kojoj trenutačno baš ne cvatu ruže, želi ostati na Old Traffordu najmanje do 2018.

Wayne Rooney odbio je bogatu ponudu iz Kine. Shanghai Shenhua ponudio je nogometašu Manchester Uniteda trogodišnji ugovor vrijedan 75 milijuna eura. No Rooney je Kineze, koji su obilježili ovaj zimski prijelazni rok kupnjama za znatne iznose, glatko odbio.

Ugovor s Manchester Unitedom 30-godišnji engleski reprezentativac ima do 2019., a Mirror piše da najveća zvijezda i kapetan momčadi, kojoj trenutačno baš ne cvatu ruže, želi ostati na Old Traffordu najmanje do 2018. 

>> Nekada su sportaši imali za fiću, danas za cijeli hotel

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije