POVRATAK DUDUA

Wenger: Veselim se Eduardovu oporavku, ali još će igrati za pričuve

23.01.2009.
u 18:36

Arsenalov menadžer Arsene Wenger dobio je izvješća o Eduardovu posljednjem nastupu za pričuvnu momčad. Vidio je Dudua i od njega čuo da se osjeća spremnim za prvu momčad i da samo čeka poziv.

- Igrao je odlično i njegov je napredak očit. Ono što je pokazao u srijedu je ohrabrujuće, vidi se da je tjelesno spreman, da igra inteligentno. Ali, mislim da mu trebaju još četiri ili najmanje tri utakmice za pričuve da bi bio spreman za prvu momčad - procijenio je Wenger.

S obzirom na to da je Dudu odigrao dvije, Wenger drži da je pred njim još najmanje jedna utakmica za pričuve. U nedjelju Arsenal igra u FA kupu kod Cardiffa, teško je očekivati da će se Wenger predomisliti i povesti Dudua. U tom natjecanju igra Kranjčarov Portsmouth protiv Swansea, dok Tottenham igra kod Manchester Uniteda. No, Harry Redknapp najavio je da će izvesti najslabiji sastav, tako da Modrić i Ćorluka vjerojatno neće igrati.

Od naših nogometaša u subotu još igraju Pranjić za Herenveen protiv Rode te Galinović i Rukavina za Panathinaikos na gostovanju kod Ergotelisa.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije