ENGLESKI LIGA KUP

West Ham izbacio Manchester City nakon lutrije penala

Carabao Cup - Round of 16 - West Ham United v Manchester City
PETER CZIBORRA
27.10.2021.
u 23:26

Prilikom izvođenja jedanaesteraca svih pet igrača West Hama je bilo precizno (Noble, Bowen, Dawson, Cresswell, Benrahma), dok su kod Citya zabili Cancelo, Jesus i Grealish, a Foden je promašio gol

Nogometaši West Ham Uniteda izborili su plasman u četvrtfinale engleskog nogometnog Liga kupa nakon što su boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedili Manchester City sa 5-3.

Dvoboj "Čekićara" i "Građana" završio je bez golova, premda su gosti veći dio susreta dominirali.

City je imao 65 posto posjeda lopte, 25 udaraca, devet kornera, međutim nije uspio probiti Alphonsea Areolu. Nikola Vlašić je u pobjedničkom sastavu igrao do 62. minute.

Prilikom izvođenja jedanaesteraca svih pet igrača West Hama je bilo precizno (Noble, Bowen, Dawson, Cresswell, Benrahma), dok su kod Citya zabili Cancelo, Jesus i Grealish, a Foden je promašio gol.

Dalje ide i Liverpool koji je sa 2-0 porazio Preston, a golove su zabili Minamino (62) i Origi (84).

Tottenham je golom Moure u 68. minuti pobijedio Burnley a 1-0.

Plasman u četvrtfinale izborili su i Leicester City, Brentford, Arsenal, Chelsea i Sunderland.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:51 28.10.2021.

Gledao tekmu.Kaj je zbilja Niski igral?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije