Nastavlja se kriza

West Ham pobijedio Liverpool 3:1

\'Liverpool\'s Spanish striker Fernando Torres (2nd R) scores the opening goal past Wolverhampton Wanderers\' Welsh goalkeeper Wayne Hennessey (L) during the English Premier League football match betw
AFP
27.02.2011.
u 19:30

Na gostovanju u Londonu kod West Hama nogometaši Liverpoola opet su razočarali svoje navijače i upisali još jedan poraz.

West Ham slavio je 3:1, strijelci za domaćina bili su Parker (22.), Ba (45.) i Cole (90.), dok je pogodak za Liverpool postigao Johnson (84.). Liverpoolovoj se krizi, eto, ne nazire kraj. Zapravo, to više i nije kriza, nego surova stvarnost kluba s Anfielda...

U derbiju nizozemskog prvenstva PSV i Ajax remizirali su u Eindhovenu bez pogodaka. A napokon je proradio Feyenoord – u domaćoj 5:1 pobjedi protiv Groningena, četiri pogotka za slavni klub iz Rotterdama zabio je Georginio Wijnaldum. (pj)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije