EUROPSKA LIGA

Yazici najbolji strijelac EL-a, Hoffenehim golijadom sredio Liberec

06.11.2020.
u 12:00

Andrej Kramarić još ne nastupa zbog bolesti. Minute je u 4:1 pobjedi PAOK-a protiv PSV-a dobio i Mirko Antonio Čolak koji je igrao do 46. Tin Jedvaj ove se sezone nije naigrao u Bayeru iz Leverkusena

Hrvatski nogometaš Borna Barišić u trećem kolu Europske lige odigrao je svih 90 minuta u 3:3 remiju svog Rangersa protiv Benfice. Minute je dobio i Ante Rebić koji je u 62. umjesto Ibrahimovića ušao u igru u porazu Milana od Lillea 0:3. Yusuf Yazici je zabio hat-trick i postavio se na vrh ljestvice strijelaca EL. Ukupno ima šest pogodaka.

Trener Ivan Leko je nakon sjajne predstave protiv Tottenhama, vodio Antwerp u 0:1 porazu od LASK-a u kojemu je cijelu utakmicu odigrao Petar Filipović. Pravu golijadu priredio je Hoffenheim koji je s 5:0 pobijedio Liberec. Dabbur i Adamyan zabili su svaki po dva, a jedan gol dodao je i Grillitsch.

Andrej Kramarić još ne nastupa zbog bolesti. Minute je u 4:1 pobjedi PAOK-a protiv PSV-a dobio i Mirko Antonio Čolak koji je igrao do 46. Tin Jedvaj ove se sezone nije naigrao u Bayeru iz Leverkusena, ali do 62. minute bio je dio momčadi u pobjedi 4:2 protiv Beer Sheve.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije