Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANI RUKOMETAŠI Svi igrači su se potpisali na dres za aukciju

Za hrvatski dres više od tri tisuće kuna

24.01.2009.
u 17:36

Hrvatski rukometni reprezentativci dosad su nas oduševljavali svojim igrama, nakon pet pobjeda u nizu na Svjetskom prvenstvu preselili su u Zagreb. I očekujemo ih u zagrebačkom finalu 1. veljače.

Od prvog dana SP-a traje lijepa dobrotvorna akcija naših rukometaša. Naime, svi su se potpisali na dres Mirze Džombe, našeg proslavljenog desnog krila koji više ne igra za našu momčad. I taj dres s brojem 11 uokviren je te se prodaje. Akciju je pokrenula tvrtka Aukcije Zagreb i nadmetanje za tu vrijednu uspomenu na Svjetsko prvenstvo trajat će do posljednjeg dana prvenstva, do osam sati navečer.

Osoba koja ponudi naviše za taj dres, cijela će svota uplatiti izravno na žiro-račun dječje bolnice u Klaićevoj u Zagrebu. U tu humanitarnu akciju mogu se uključiti svi na internetskoj stranici aukcije.hr. Početna cijena bila je simbolična - jednu kunu, no već sad je dres dostigao 3225 kuna. Sigurno je da će do finalne utakmice u Zarebu 1. veljače biti još bogatijih ponuda jer dres je izuzetno vrijedan, a pomoć dječjoj bolnici tako će biti veća. Od jedne kune dosad se ponuda mijenjala 124 put.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije