SPECIJALNA SP EMISIJA

'Jeste li vidjeli što je sinoć napravio Dalić? Za taj potez treba hrabrosti, Modrić je plakao i to sve govori'

06.12.2022.
u 17:04

Nakon burne noći, uz ponešto skršenog inventara i emotivno pražnjenje koje je doživjela naša redakcija gledajući susret s Japanom, uspjeli smo 'skupiti glave', pokazati karakter i pojaviti se jutros pred kamerama.

- Engleska, Nizozemska, Francuska, Argentina, Španjolska, Portugal, Brazil i Hrvatska. Kako to lijepo zvuči, među osam najboljih ekipa svijeta je i naša zemlja koja to ovaj put mora bolje iskoristit i izbrendirati. Ovo SP gleda putem svih kanala oko pet milijardi ljudi.  Hej ljudi, ponovite to, osam najboljih na svijetu i pet milijardi gledatelja. Prekrasno je danas biti navijač Hrvatske, kazao je jutros u uvodu naše specijalne SP emisije Večernjakov dugogodišnji novinar Hrvoje Delač, koji je u standardnom društvu, uz Karla Ledinskog, urednika sporta, reportera i autora Željka Jankovića te urednicu i voditeljicu Deu Redžić, u studiju analizirao reakcije na podvig hrvatske reprezentacije u Kataru.

Nakon burne noći, uz ponešto skršenog inventara i emotivno pražnjenje koje je doživjela naša redakcija gledajući susret s Japanom, uspjeli smo 'skupiti glave', pokazati karakter i pojaviti se jutros pred kamerama. Pregledali smo, standardno, strane medije s naglaskom na Engleze i Brazilce, komentirali ocjene da Hrvatska igra užasno i da je prvak lake šetnje te pojedinačno analizirali nastupe hrvatskih junaka: Livakovića, Lovrena, Perišića i Brozovića. Mnogi od njih sinoć su rušili rekorde, a Dalić je na press konferenciji u nadahnutom govoru kazao kako im je to nagrada za sve što su dosad prošli. 

Kako to lijepo sad zvuči, kad shvatite da se svi boje Hrvatske ako dođe do produžetka i penala? Tada više ni Brazil nije favorit, kazao je Janković, dok je voditeljica emisije dodala kako ne smijemo zaboraviti honorirati Zlatka Dalića i njegov put u reprezentaciji,  jer je prvi preduvjet njezina uspjeha bio neovisan izbornik te je pokrenula dugu raspravu o tretmanu uspjeha reprezentacije među navijačima i javnosti.

- O Dalićevom putu dovoljno govori podatak da je sinoć imao hrabrosti iz igre izvaditi tri ključna igrača Hrvatske, među njima i Modrića. Nitko se nije bunio, igrači su plakali i navijali s klupe. Takav potez govori da igrači potpuno vjeruju izborniku te da on ima snagu iz igre izvaditi najveću zvijezdu i jednog od najvećih veznjaka svijeta, a bez narušavanja kemije i odnosa. I to je velika snaga Dalićeve reprezentacije, komentirali su novinari Večernjaka. 

Kako su prognozirali utakmicu u petak i tko bi trebao započeti u napadu od prve minute, pogledajte u nastavku.

Komentara 5

LP
ljerka.p2911
17:16 06.12.2022.

Božiji blagoslov nad Vatrenima i cjeloj Hrvatskoj! Amen

Avatar štetočnji
štetočnji
18:04 06.12.2022.

O lošim ljudima nikada dobro ne mislim. O Daliću mislim sve, sve najblje. Veličanstveno čovjek i veličanstven stručnjak.

SP
Stari_proleter
10:10 08.12.2022.

Nije Dalić izvadio Modrića i Perišića, nego su oni tražili zamjene jer više nisu mogli. Problem je da ih Dalić nije ni prije vadio (npr. protiv Belgije) kad su također bili potrošeni. Zato sad i jesmo u problemu s umorom glavnih igrača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije