VRATIO SE

Zabijao za Dinamo, igrao u reprezentaciji, a sada se odlučio potpisati za četvrtoligaša

Split: Golom Gavranovića Dinamo pobijedio Hajduk na Poljudu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
20.01.2024.
u 13:03

Gavranović je bio u turskom Kayserisporu nakon čega je iznenada odlučio da se ostavlja nogometa. No, sada se odlučio vratiti i igrat će za švicarskog četvrtoligaša Mendrisio.

Bivši švicarski reprezentativac te nekadašnji igrač Rijeke i Dinama, Mario Gavranović (34), prekinut će nogometnu mirovinu. Ovaj napadač bio je u turskom Kayserisporu nakon čega je iznenada odlučio da se ostavlja nogometa. No, sada se odlučio vratiti i igrat će za švicarskog četvrtoligaša Mendrisio.

Osim u Hrvatskoj, igrao je i u više švicarskih klubova: Ticino, Yverdon Sport, Lugano i Xamax. Potom je otišao u Bundesligu i nastupao za Schalke te Mainz. Nakon toga se vratio u Zurich.

U Rijeku je došao 2016. godine za 600 tisuća eura i bio jedan od najboljih igrača momčadi koja je za klub osvojila njihov jedini naslov prvaka Hrvatske.

Za klub s Kvarnera nastupio je 80 puta i zabio 40 golova. Potom je otišao u Dinamo i osvojio pet naslova prvaka Hrvatske. Za klub s Maksimira odigrao je čak 132 utakmice i zabio 48 golova. Za Švicarsku je nastupio u 41 utakmici i upisao 16 golova.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije