Instagram 'gori'

Ma kakva Eva, ovo je najpopularnija nogometna liječnica!

Rossana Torales
Foto: Instagram/Rossana Torales
1/14
02.02.2016.
u 13:02

Liječnica brazilskog niželigaša Boaviste Rossana Torales (28) preuzela je primat, a fotografije s Instagrama potvrđuju njezinu popularnost...

Eva Carneiro dosad je bila poznata kao najpopularnija liječnica nekog nogometnog kluba. Lijepa Britanka svojim je izgledom privukla pozornost na sebe, a igrači Chelseaja uvjeravali su da nije sve samo u izgledu već da odlično radi svoj posao.

Prije nekoliko mjeseci došlo je do njezina okršaja s Mourinhom, nakon čega je dala otkaz u londonskom klubu i tako prestala biti najpopularnija liječnica sportskog svijeta. Međutim, nije trebalo proći dugo vremena da se pojavi nova. 

Liječnica brazilskog niželigaša Boaviste Rossana Torales (28) preuzela je primat, a fotografije s Instagrama potvrđuju njezinu popularnost...

>>'Eva jako voli seks i uvijek dobije što želi, uništila mi je život'

>>Eva Carneiro zbog uvreda pokrenula tužbu protiv Josea Mourinha

>>Chelsea ima adut, ali pokraj terena: Lijepu liječnicu Evu Carneiro

 

 

 

 

💛💛💛💛 #magazine#revista#woman#fabel

Fotografiju objavljuje Dra. Rossana Torales (@rossanatorales_oficial)

Komentara 6

Avatar Pablo 69
Pablo 69
13:54 02.02.2016.

Uff! Izguzvo bi je ko ponjavu!

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
17:16 02.02.2016.

Pomijesalo se i par slikica prije operacije usadivanja pluca ... A bila je dobra i prije, ali saj je prsata! K'o prsan, :-)

RT
ribaric.tomislav
18:13 02.02.2016.

ovoooo je nesto izvanzemaljskog koja ljepoticaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije