Četvrti poraz Zaprešićana

Zadar - Inter 3:0 - Želimir Terkeš srušio zaprešićki bunker

nog-zd-txt.jpg
Foto: Dino Stanin
11.08.2007.
u 22:31

Ni nakon četvrtog kola nogometaši Intera nisu osvojili ni boda. Četvrti uzastopni poraz doživjeli su u Stanovima od Zadra (3:0). Važnost bodova sputavala je obje momčadi da prikažu bolju igru. U ravnopravnoj igri između dvaju šesnaesteraca Zadrani su zahvaljujući lucidnom potezu Dragana Župana u osmoj minuti došli do vodstva.

Naime, Terkeš je bio fauliran na lijevoj strani. Slobodan udarac izveo je Župan. Svi su očekivali nabačenu loptu, no Župan je kraj slabo postavljenog živog zida uhvatio gostujućeg vratara Vranjića na krivoj nozi i kraj njega poslao loptu u mrežu.

Do kraja poluvremena Inter je imao laganu terensku prednost, ali su Zadrani bili opasniji i stvorili dvije prigode. Oba se puta 31. i 43. minuti u prilici našao Mitrović, ali je njegove udarce zaustavio Vranjić. Gosti iz Zaprešića u prvom dijelu nisu uputili ni jedan udarac u okvir vrata.

U nastavku utakmice više od igre imali su Zaprešićani, ali ipak domaći nogometaši su u 77. minuti povisli vodstvo na 2:0. Strijelac tog, ali i trećeg pogotka u 82. minuti bio je Želimir Terkeš.


Zadar - Inter 3:0

ZADAR - Stadion Stanovi. Gledatelja 4000. Sudac Kovačić (Križevci) 7. Igrač utakmice Želimir Terkeš

Strijelci: 1-0 Župan (8), 2-0 Terkeš (77, Tomasov), 3-0 Terkeš (82, Ćustić)

Zadar
Subašić
Puljić
Batkoski
Parmaković Balašković
Surać
Milin
Župan
(od 66. Tomasov)
Elez
(od 75. Ćustić)
Mitrović
(od 81. Baturina)
Terkeš

Inter
Vranjić
Gulić
Starčević
Iftić
Krznar
Verhas
(od 78. Kwedi)
Renato
Šarić
Stipković
Pandev
(od 46. Brčić)
(od 87. Rašić)
Nikolić

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije