Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijanje

Zagreb ostaje bez Snježne kraljice? Procurio kalendar za novu sezonu, a Sljemena nema

Zbog vremena otkazana današnja skijaška utrka na Sljemenu
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
02.05.2023.
u 15:03

Austrijski Kronen Zeitung i švicarski Ski News pišu kako najbolji skijaši svijeta neće Svjetski skijaški kup voziti u Zagrebu

Nakon što je prošle godine Sljeme izgubilo muški slalom, a dobilo dvije utrke skijašica, sve vodi ka tome da u novoj sezoni nećemo gledati niti jednu utrku u Zagrebu.

Naime, strani mediji, u prvom redu austrijski Kronen Zeitung i švicarski Ski News, pišu kako najbolji skijaši svijeta neće Svjetski skijaški kup voziti na Crvenom spustu.

Iako je Hrvatski skijaški savez podnio FIS-u zahtjev za organizaciju ženske i muške utrke na Sljemenu u sezoni 2023./24., navodno utrka nije u kalendaru. 

Spomenuti mediji tvrde da imaju posljednji nacrt kalendara za novu sezonu, a Sljemena tamo nema.

- U draftu koji nam je dostupan, Zagreb nije naveden kao postaja Svjetskog kupa.

U ženskom kalendaru je 11 slaloma, ali nema onog u Zagrebu.

 

Ključne riječi

Komentara 4

IL
ilustrator
19:18 02.05.2023.

bravo gradonačelniče!

VK
vječni krojf
21:51 02.05.2023.

Klima nije toliko utjecala koliko sadašnji Gradonačelnik.Taj tip uništava sve što su zagrepčani voljeli.Da je Bandić živ sigurno bi se vozio barem ženski slalom.

KU
Kujttim
17:27 02.05.2023.

Nema više Snježne kraljice, a neće više biti ni WRC Croatia Rally 2024. Onaj Irac je poginuo, a moglo je poginuti i još nekoliko gledatelja u onom drugom incidentu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije