SEHA liga

Zagreb pobijedio Nexe, Horvat i Vori zabili po pet golova

Igor Vori
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
07.09.2016.
u 21:50

U 2. kolo Nexe će u nedjelju gostovati kod Gorenja u Velenju, dok će PPD Zagreb u utorak gostovati kod Vardara u Skoplju.

U hrvatskom drbiju SEHA Gazprom lige, rukometaši PPD Zagreba (Vori 5, Horvat 5, Mandalinić 4) pobijedili su našički Nexe (Zrnić 5) sa 28:22.

- S klupe mi se činilo da je Nexe odigrao možda svoju najbolju utakmicu protiv Zagreba, a na semaforu plus šest za nas. Samo se molim Bogu da se ne ozlijedi još neki vanjski jer ćemo onda biti u velikom poroblemu s obzirom da smo na početku sezone bez Pavlovića i Šebetića  – rekao je Veselin Vujović, trener „plinara“.

Ostali rezultati: Gorenje (Toskić 7) – Celje (Janc 6) 26:27, Meškov (Stojković 8) – Izviđač (A. Grbavac 7, Rodin 7) 40:29. (dm) 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije