Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAVNOPRAVNO S NAJBOLJIMA

Zagreb sve bolji u Ligi prvaka. Dobrim igrama privlače sve više gledatelja

Zagreb: Machineseeker EHF Liga prvaka, RK Zagreb - Barlinek Industria Kielce
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
18.11.2023.
u 23:45

U slučaju dobrog rezultata u Kielceu sljedećeg tjedna, ne treba sumnjati da bi protiv Szegeda mogao pasti novi rekord. A ta utakmica vjerojatno će biti ključna za prolaz u osminu finala

Rukometaši Zagreba žale za drugim bodom u susretu protiv poljskog Kielcea (22:22) u 7. kolu elitne skupine Lige prvaka. Imali su dva boda u džepu jer su tri minute prije kraja imali 22:20 i napad. No, ispostavilo se da zagrebaši do kraja utakmice nisu postigli više nijedan pogodak, a primili su dva. Mogli su primiti i tri pa bi na kraju i izgubili dobivenu utakmicu.

– Moram iskreno priznati da me je Talant Dušebajev, trener gostiju, iznenadio obranom 5-1 koju je igrao zadnjih pet minuta. Poljska momčad tu vrstu obrane gotovo nikad ne igra, no morali su nešto probati ne bi li nas iznenadili. Na njihovu sreću uspjeli su u svojoj nakani – rekao je Andrija Nikolić, prvi trener Zagreba u odsutnosti Nenada Šoštarića koji je trenutačno izvan stroja zbog problema s kralježnicom.

GALERIJA Nexe svladao Skjern u EHF Europskoj ligi

Zagreb: Machineseeker EHF Liga prvaka, RK Zagreb - Barlinek Industria Kielce
1/37

Zagreb je pak iznenadio Kielce sa Zvonimirom Srnom. Poljski trener sigurno nije računao da će Srna biti spreman za susret, a reprezentativac Hrvatske pokazao je svu svoju raskoš u obrani i napadu bez obzira na to što je bio bez utakmica više od mjesec dana. Bio je dobar sve do posljednje minute kada je napravio veliku grešku predavši loptu suparniku u ruke. No, bitno je da to nije bila skupa pogreška i da je Srna tu, uz momčad, i tek sada se vidi koliko je nedostajao u rotaciji na susreta protiv Szegeda u gostima kojeg je Zagreb izgubio s pogotkom razlike.

VEZANI ČLANCI:

I ova utakmica pokazala je da Zagreb igra potpuno ravnopravno s klubovima iz samog europskog vrha, s klubovima koji slove za favorite za plasman na završni turnir. Dobre igre privlače i sve veći broj gledatelja na tribine zagrebačke Arene. U slučaju dobrog rezultata u Kielceu sljedećeg tjedna, ne treba sumnjati da bi protiv Szegeda mogao pasti novi rekord. A ta utakmica vjerojatno će biti ključna za prolaz u osminu finala.

VIDEO Preko 1000 hrvatskih navijača stiglo je u hladnu Rigu: 'Volim te Hrvatsko'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije