SEHA liga

Zagrebaši pobijedili, ali nisu ostavili dojam snažne momčadi

'23.09.2011., Zagreb, Kutija sibica - 3. kolo regionalne rukometne lige SEHA: CO Zagreb-Tatran. Zlatko Horvat Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL'
'Zeljko Hladika/PIXSELL'
23.09.2011.
u 23:13

Zagrebove rukometaše u četvrtak očekuje start u Ligi prvaka, u Arenu dolazi švedski Sävehof. SEHA liga bila je za zagrijavanje

Rukometaši Croatije osiguranja u 3. kolu novoformirane SEHA lige uvjerljivo su svladali Tatran iz Prešova sa 35:29 (16:16) i tih +6 izborenih u drugom poluvremenu skrilo je manjkavosti domaćina.

Zagrebaši, osobito u prvome poluvremenu, nisu ostavili dojam snažne momčadi već skupine pojedinaca koji znaju igrati rukomet i odrađuju svoj posao. U kuloarima se čula priča kako ozračje nije onakvo kakvo treba biti jer plaće kasne. A trener Ivica Obrvan opravdanje za loše izdanje u obrani u tih prvih 30 minuta našao je u neigranju Tončija Valčića:

- Napala ga je viroza, imao je visoku temperaturu i poštedjeli smo ga.

Zagreb je lako dolazio do pogodaka, većinom individualnim potezima, poveo je, ali nakon 10:6 i stao. Prednost u korist domaćina poklopila se s prvim Šeginim obranama, a razdoblje u kojemu su Slovaci napravili 6:1 seriju s Balićevim izlaskom iz igre.

Nakon što se obrana domaćina u nastavku malo učvrstila, bilo je bjelodano da će kvalitetnija momčad i pobijediti. Ali, protiv jačih suparnika negoli su Slovaci zagrebaši će, žele li pobijediti, morati odigrati ipak bolje.

- Napad nam je bio razigran, ali u prvom dijelu obrana nije funkcionirala na željeni način. Kada smo je u drugom dijelu posložili otišli smo do bodova - ocrtao je igru Obrvan.

Poredak: CO Zagreb 4 boda (2 utakmice), Nexe 4 (2), Borac 3 (2), Metalurg 3 (1), Metaloplastika 3 (1), Tatran 3 (2), Izviđač 3 (2)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije