ZAGREB - NEXE 28:21

Zagrebašima finale prije finala protiv umornih i dobrih Našičana

David Spiler
Danijel Kasap/Pixsell
28.03.2013.
u 21:32

Našičani su u utorak igrali u Prešovu, vratili se kući u srijedu u 7 sati, a u četvrtak igrali u Zagrebu. Ostali su bez gola od 46. do 58. min.

Rukometaši Croatije osiguranja Zagreba u četvrtfinalu hrvatskog kupa u Kutiji šibica pobijedili su Nexe sa 28:21 (14:10) i pridružili su se Poreču, Umagu i Đakovu u polufinalu. Šteta što je ždrijeb dvije najbolje hrvatske momčadi spojio već u četvrtfinalu, jer to je bilo finale prije finala. Vrlo dobar dvoboj u kojemu su obje momčadi potvrdile svoj rejting. Zagrebaši su bili ti koji su stalno vodili i kontrolirali rezultat.

- Šteta što Zagreb nije pristao da se pomakne termin utakmice, jer u utorak smo igrali SEHA ligu u Prešovu, imali smo i tešku utakmicu i dugačak put. Osjetilo se to na našoj igri - ustvrdio je trener Našičana Kasim Kamenica, koji se tijekom dvoboja često ljutio na odluke sudaca Jurinovića i Mrvice.

- Zaslužili smo pobjedu. Zadovoljan sam igrom u obrani, u napadu je bilo gluposti. Momčad nema dovoljno specifične rukometne izdržljivosti, vidljivo je to u kontakt igri, otuda i oscilacije - ocijenio je Zagrebov trener Boris Dvoršek.

CO Zagreb: Stevanović (5), F. Ivić (8), Marić 4, Mihić, Brozović 1, Stepančić 4, Matulić, L. Šprem, Špiler 6, Šebetić 1, Batinović, Horvat 8 (3), J. Valčić 2, Sršen 2, T. Valčić, Mandalinić.

Nexe: Šunjić (15), P. Lelić, Pivac, Kozina 1, Bureš, Eter 1, F. Lelić 6 (6), Mrđenović 1, Varvodić, Knez 4, Slišković 1, Vujić, Tomić 1, Božić - Pavletić 2, Obranović 3, Š. Ivić 1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije