Kranjčevićeva

Zagrebu i Cibaliji po bod, Matković slomio jagodičnu kost

Zagreb - Split
Sanjin Strukić/Pixsell
18.11.2011.
u 17:48

U prvoj utakmici 15. kola Prve nogometne lige u Kranjčevićevoj Zagreb i Cibalia igrali su neodlučeno 1:1. Gostujući vratar teže se ozlijedio kod jednog starta i hitno je prevežen u bolnicu u Dubravi gdje su ga operirali

Malo su togau Kranjčevićevoj ulici mogli vidjeti skauti Genka i Anderlechta. Jedina "uspomena" sigurno može im ostati niska temperatura. Doduše, došli su gledati Zagrebova ofenzivnog veznjaka Besarta Abdurahimija.

No, općim dojmom utakmice sigurno nisu bili zadovoljni. Gosti su poveli preko pričuve Šimunca u 70. minuti koji je lobao istrčalog Igora Vidakovića. Devet minuta kasnije konačan omjer postavio je Ante Mitrović, također igrač s klupe. Ugurao je loptu s gol-linije i pritom, čini se, teže ozlijedio vratara Matkovića koji je hitno prevežen u bolnicu.

- Navodno mu je puknula jagodična kost, no nije to bilo kod tog starta. Već mu je na poluvremenu jagodična kost bila natečena. Prve neslužbene informacije govore da će morati biti operiran - kazao je gostujući trener Toplak.

Domaći trener Gordan Ciprić istaknuo je:

- Nismo iskoristili to što smo trebali. Nisam zadovoljan. Imali smo dvije prinudne izmjene i Šovšić je igrao ozlijeđen. Na kraju sam preuzeo rizik kada sam ubacio Mitrovića i ostavio ozlijeđenog Šovšića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije