Prijateljske utakmice

Zagrijavanje prije sezone: U pobjedi Dinama debitirao najnoviji član momčadi

Dugo Selo: NK Dugo Selo i GNK Dinamo odigrali prijateljsku utakmicu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
24.06.2023.
u 21:54

Plavi su svladali drugoligaša Dugo Selo s 1-0, dok je Rijeka protiv slovačkog prvoligaša Spartak Trnave odigrala s 3-1. Sva tri pogotka postigli su u prvih dvadeset minuta igre.

Nogometaši Dinama i Rijeke upisali su pobjede u prijateljskim utakmicama koje su odigrali u subotu, Dinamo je svladao Dugo Selo 1-0, a Rijeka slovački Spartak iz Trnave s 3-1.

Dinamo je gostovao kod Dugog Sela, kluba koji se natječe u Drugoj NL te je uveličao 100. rođendan svog domaćina. Dinamo je pobijedio s minimalnih 1-0, a jedini pogodak postigao je Bartol Barišić u 79. minuti.

GALERIJA Ovako je Dinamo proslavio naslov prvaka, na Maksimiru se skupilo 16.000 gledatelja

Dugo Selo: NK Dugo Selo i GNK Dinamo odigrali prijateljsku utakmicu
1/9

Bila je to prva pripremna utakmica Dinama, a recimo i kako je debitirao francuski nogometaš Bernauer, jedino dosadašnje pojačanje aktualnog hrvatskog prvaka uoči nove sezone.

VEZANI ČLANCI:

Rijeka je na Rujevici pobijedila slovačkog prvoligaša Spartak Trnavu s 3-1, s tim da su riječki nogometaši tri pogotka postigli u uvodnih dvadeset minuta igre. Strijelci su bili Nais Djouahra u četvrtoj, Prince Ampem u šestoj i novo pojačanje Franjo Ivanović u 20. minuti.

VIDEO Zlatko Dalić posebno pohvalio jednog vatrenog: 'Odigrao je sjajno kao i svi drugi'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije