BUDUĆNOST DINAMA

Zajec objavio znakovitu fotografiju na Facebooku, jasno je kome je poruka upućena

Uzvratna utakmica doigravanja za UEFA Ligu prvaka, GNK Dinamo - FK Bodo/Glimt
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
29.08.2024.
u 14:01

"Novi statut, novi stadion – za budućnost bez granica", piše na fotografiji koju je objavio predsjednik Dinama. Valjda će odgovorni u gradskoj i državnoj vlasti konačno shvatiti da Dinamo zaslužuje ambijent dostojan Lige prvaka

Dan nakon velikog uspjeha Dinama i ulaska u Ligu prvaka dinamovci su iščekivali ždrijeb u Monte Carlu, a predsjednik maksimirskog kluba Velimir Zajec na svojem je Facebooku objavio znakovitu fotografiju.

Objavio je fotografiju kako Bad Blue Boysi drže veliki transparent na kojem piše: "Novi statut, novi stadion – za budućnost bez granica". Fotografija je to koja datira još iz kolovoza 2022. godine, s utakmice protiv Bodo/Glimta. U međuvremenu, polovica želja s tog transparenta se ostvarila, Dinamo je u dobio novi Statut, ali novi stadion zasad je ostao samo mrtvo slovo na papiru.

GALERIJA Novi mural u centru Zagreba oduševio prolaznike

Uzvratna utakmica doigravanja za UEFA Ligu prvaka, GNK Dinamo - FK Bodo/Glimt
1/6

Naslušali smo se brojnih obećanja, od Bandićeve pa sve do Tomaševićeve ere, ali prva lopata još nije pala. Nadamo se da će se to ipak promijeniti, da će uskoro krenuti radovi na Kranjčevićevoj, koja bi po završetku bila zamjenska lokacija za Dinamove utakmice, sve dok se ne izgradi stadion u Maksimiru. Za Dinamovu budućnost – bez granica.

Još pokoju sezonu crvenjet ćemo se kada velikani budu dolazili u Maksimir, s razlogom jer zaista je sramotno da Dinamo prezentira sebe i cjelokupni hrvatski nogomet na maksimirskom ruglu, ali vjerujemo da vlast ovaj put više nema figu u džepu, da će novi maksimirski stadion konačno biti izgrađen. I to u nekom razumnom roku od 4-5 godina.

VIDEO Dinamo je ušao u Ligu prvaka! Evo što donosi nova ligaška faza i kako funkcionira

Komentara 2

OK
okolokere
14:40 29.08.2024.

Zagreb će imati dva nova stadiona. Realno za 10 godina Maksimira još neće biti ali će se do tada znati hoće li se stadion zvati Mladen Vedriš ili možda samo 10%

Avatar markoii123
markoii123
14:47 29.08.2024.

Bravo za Zeku,upravu,trenere,igrače i naravno za BBB.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije