IGRAO ZA U-19

Zambijski nogometaš prevario Milan: Doveli ga jer je tvrdio da je devet godina mlađi

San Siro
Foto: Adam Davy/Press Association/PIXSELL
18.01.2016.
u 14:23

Da Yaffa laže o svojim godinama, saznalo se nakon što su njegovi bivši kolege iz razreda shvatili da je na Facebooku upisao pogrešan datum rođenja.

Milan je prije tri godine doveo zambijskog nogometaša Yusuphu Yaffu koji je igrao za U19 momčad kluba. No, ispostavilo se da je Yaffa lagao za godine i da je čak devet godina stariji zbog čega će ga talijanski klub tužiti.

Yaffa, koji danas igra u drugoj momčadi njemačkog Duisburga, prilikom dolaska u Italiju tvrdio je da je izgubio dokumente i da je rođen 1996. godine umjesto 1987. Bit će zanimljivo čuti kako je uspio prevariti administraciju europskog velikana.

Da Yaffa laže o svojim godinama, saznalo se nakon što su njegovi bivši kolege iz razreda shvatili da je na Facebooku upisao krivi datum rođenja.

>> Ronaldo nogom udario protivnika pa poručio: To je bilo instinktivno

Komentara 6

Avatar Dančo
Dančo
17:14 18.01.2016.

zato afričke reprezentacije dominiraju u mlađim kategorijama

Avatar toxic alien
toxic alien
16:31 18.01.2016.

To je vrlo siroko rasprostranjen obicaj u Africi. Mnogi od njih nikad nisu bili ni upisani u knjige rodjenih pa poslije mogu birati godiste. A to je najvjerojatnije i razlog zasto africke reprezentacije dominiraju na takmicenjima za mladje kategorije nogometasa.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
08:55 19.01.2016.

Upropastio ga fb haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije