David na Golijata

Zarađuje samo 400 funta tjedno, a čuvat će milijunaše

ben davies
skysports.com
27.10.2012.
u 09:03

Ben Davies, desni bočni Swansee, trenutačno je u svom klubu na osnovnoj plaći od 400 funta tjedno, taj novac Tevez zaradi za 15 minuta...

Dvoboj Swansee i Manchester Cityja i u doslovnom će smislu biti dvoboj Davida i Golijata. Naime, Swansea u svojim redovima ima igrača po imenu Ben Davies koji za svoje nogometne vještine tjedno zarađuje 400 funta osnovne plaće! Sitniš u usporedbi s najvećim zvijezdama bogatoga Cityja, poput Carlosa Teveza.

Swansein desni bočni, da bi zaradio Argentinčevu tjednu plaću koja navodno iznosi 286.000 funta, mora igrati nogomet gotovo 14 godina! Ili da okrenemo stvari, Tevez Daviesovu plaću zaradi za samo 15 minuta...

- Očekivao sam da će mi klub ponuditi jednogodišnji ugovor te nakon toga moguće produljenje, a kad su mi rekli da ću odmah dobiti dvogodišnji, bio sam izvan sebe od sreće! - rekao je skromni Davies.

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
16:17 28.10.2012.

da je pametan gledao bi nogomet kao sporednu stvar u životu , čuvao zdravlje i tu lovu uložio u školovanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije