US OPEN

Zaštitari intervenirali na Đokovićevu meču (video)

Đoković US Open Tučnjava (1)
Foto: PA/Pixsell
1/3
03.09.2010.
u 11:34

Osim o meču, uvijek dobro raspoloženi srbijanski tenisač na konferenciji za medije pričao je i o tome što ima među nogama.

Novak Đoković izborio je treće kolo US Opena pobjedom protiv Nijemca Philippa Petzschenra 7:5, 6:3, 7:6(3). Trećem nositelju posljednjeg Grand Slama sezone bila su potrebna tri seta i tri meč lopte te dva sata i 23 minute za slavlje. Sljedeći protivnik bit će mu James Blake.

Dok uz dominantnog Srbina na terenu i nije bilo posebno uzbudljivo, strasti su uzaverle na tribinama.

Tamo su se nekoliko gledatelja porječkalo te je trebala intervenirati zaštitarska služba.

Zabave nije nedostajalo ni na novinskoj konferenciji. Nole se, naime, prilikom jednog poena našao u prilici da loptu pošalje protivniku kroz noge, kao što je to nedavno učinio Roger Federer. No, odlučio se za bekhand. Novinarsko je pitanje glasilo otprilike: ''Jeste li taj udarac imali među nogama?''

Uvijek dobro raspoloženi Đoković je ispalio:

- Ne, među nogama imam nešto drugo. Ne brinite, neću vam sada pokazati.

Ključne riječi

Komentara 1

IV
ivoandric
13:23 03.09.2010.

Zasti sve novine u HR ovo objavljuju kao neku udarnu vijest? Ili da skrenu misli sa bolnih poraza? Ili, ko ce ga znati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije