HRVATSKI FENOMEN

Zašto je Luka Modrić veći od svih? Ima i ono što prije njega nisu imale najveće legende

04.06.2024.
u 17:00

Modrićevo prihvaćanje smanjene minutaže u sljedećoj sezoni bilo je ključno u njegovim pregovorima s predsjednikom i izvršnim direktorom Reala, a njegova spremnost na prilagodbu pokazuje njegov profesionalizam i privrženost momčadi

Komentara 5

DM
D'Mich
17:41 04.06.2024.

Nije tajna da ne želi iz Madrida. Tu mu je obitelj a i oni se pitaju.

Avatar Žuti
Žuti
17:10 04.06.2024.

Rekao bih da to pokazuje činjenicu da nije spreman na nove izazove i da se kroz godine udomaćio s djecom u toj kući u Madridu. Jednostavno on ne ide iz Madrida i gura mirovinu što je kasnije moguće. Nema tu neke svete moralnosti već samo osobni ego.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije