DINAMO OTPUTOVAO

Zbunjeni Šimunić: I mi smo u maloj krizi. Zapravo više nismo

Dinamo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
06.11.2013.
u 10:05

S plavima je otišao i Zdravko Mamić, o novom treneru nije želio govoriti, kaže da je brat Zoran tu radi dogovora, no da sad ne razmišlja o ničem osim o važnim utakmicama.

Dinamo je otputovao po bodove nade, otišao je u Eindhoven ne bi li pobijedio i tako ostao u utrci za prezimljavanje u Europi. Protiv PSV-a je trojac koji slaže igru Dinama, Mamić, Krznar i Cvitanović, pokazao da zna kako parirati Nizozemcima.

– Optimist sam jer smo u prvoj utakmici pokazali da možemo igrati s njima. Oni jesu u maloj krizi, nisu dobili pet utakmica zaredom, a mi se pobjedom želimo vratiti u igru – kazao je Zoran Mamić koji je ostao bez Ademija koji se ozlijedio na posljednjem treningu, a Husejinović je u utorak operiran.

– Idemo po tri boda, oni su u maloj krizi. A i mi smo. Zapravo, više nismo – dvojio je Joe Šimunić.

I Mamić u Eindhovenu

S plavima je otišao i Zdravko Mamić, o novom treneru nije želio govoriti, kaže da je brat Zoran tu radi dogovora, no da sad ne razmišlja o ničem osim o važnim utakmicama.

– Sezona će biti nikad dulja, sve do 18. prosinca, imamo tri derbija. A Hajduk, što da više govorim o njima. Stalno im je netko kriv, napadaju suce, HNS, Europsku komisiju i što ja znam koga sve ne. I nisu oni ništa bolji nego prošle godine, samo smo mi uzeli puno manje bodova. A ponašaju se kao 'Venecijanci' – pričao je Mamić i dotaknuo se reprezentacije i Nike Kovača:

– Nitko nije prihvaćen za izbornika kao sada Niko. Samo, ako ne prođemo Island, vi, novinari, prvi ćete razapeti. To što je pozvan samo jedan igrač Dinama nema veze, svi pozvani poziv su i zaslužili. Osim možda Iličevića koji u zadnjih nekoliko godina nije odigrao više od dvije utakmice. Ali Niko ga valjda poznaje, vidi u njemu potencijal – rekao je među ostalim Mamić koji bi trebao na operacije 11. i 14. ovog mjeseca. No, to je upitno zbog štrajka liječnika.

>> Gradonačelnik izdao dekret: BBB-a se boji cijela Europa, u Eindhoven nisu dobrodošli
>> Mamić: Hajduk radi gadljive stvari, neće bit prvaci još 10 godina!

Ključne riječi

Komentara 6

TZ
Tamna zvjezda
17:58 06.11.2013.

Haha! Šimunić se zbunjen i rodio, taj "jadnik", djeluje poput malog djeteta, a i izjave su mu na tom nivou.

NE
NebitanTJ
16:48 06.11.2013.

Kapetane, valjda ćeš poslije utakmice biti siguran da nismo u krizi!

MO
mojazemlja
13:05 06.11.2013.

PSV je dosta loš...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije