Dinamo

Zdravko Mamić iz Ajaxa želi vratiti Murića za pet milijuna eura

robert murić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
07.05.2016.
u 15:45

Ako mali ne igra u Ajaxu, ja ću ga vratiti kući! Ako treba, platit ću Ajaxu pet milijuna eura, a i njemu ću dati golemi novac! - govorio je Zdravko Mamić

Murići su se već navikli na Mamićevu galamu. Svojedobno je vikao da će im “iščupati grkljan”, a sad se priča okrenula - nakon ročišta je galamio da će napraviti sve što može da se Robert Murić (20) vrati u Dinamo, piše 24 sata.

Na sudu je Zdravko tog dana bio “u elementu”, pjevao je svoju omiljenu “Ne može nam nitko ništa”, a zatim krenuo grliti ljude iz Murićeva tabora. Uz dodatak:

- Ako mali ne igra u Ajaxu, ja ću ga vratiti kući! Ako treba, platit ću Ajaxu pet milijuna eura, a i njemu ću dati golemi novac! 

>>Svjedoci promijenili iskaz i više ne žele teretiti Mamića

Komentara 18

MA
...Marsijanac
18:30 07.05.2016.

Ma gluposti. Dinamo ima super-nadarenu generaciju iz U-17 i ne zna sto ce s njima. Najbolje da jos dovedu Murica koji ne vrijedi ni petinu navedenog iznosa.

ST
stefj
16:32 07.05.2016.

Hm, mali sad ne igra i ostat će vječna nada, a mogao je inkasirati dobru lovu da se malo smirio...

DU
Deleted user
17:31 07.05.2016.

Sada će Murići tata i sin igrati nogač na dva mala za pivu sa susjedima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije