OGLASIO SE

Zdravko Mamić o istrazi Uskoka: Ponosan sam, jedino sam ja mogao realizirati Ćorlukin transfer!

Zdravko Mamić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/7
29.12.2016.
u 18:18

"Bez lažne skromnosti mogu reći da sam jedino ja mogao realizirati takav posao u tadašnjim tržišnim uvjetima. Također, ponosan sam i na sav rad koji sam obavio u Dinamu, o čemu ću, nažalost, moći pričati samo na sudu."

Zdravko Mamić na Facebook profilu je reagirao za informaciju da je Uskok proširio istragu protiv njega, Marija Mamića, Damira Vrbanovića, Sandra Stipančića i Igora Krote koje ovoga puta tereti da su iz Dinama izvukli još 1,7 milijuna eura.

– Danas sam iz medija saznao da Uskok priprema novogodišnju čestitku u obliku proširenja istrage protiv partnera i mene. S obzirom na to da za vrijeme trajanja istrage ne mogu javno govoriti o predmetima i poštujući činjenicu da nikakvu službenu obavijest još nisam primio – napisao je Mamić i dodao:

– Mogu samo odgovoriti da osjećam isključivo ponos prema poslu koji je obavljen prilikom transfera Ćorluke u Manchester City te bez lažne skromnosti mogu reći da sam jedino ja mogao realizirati takav posao u tadašnjim tržišnim uvjetima. Također, ponosan sam i na sav rad koji sam obavio u Dinamu, o čemu ću, nažalost, moći pričati samo na sudu.

Opširnije o istrazi USKOK-a pročitajte ovdje

Ključne riječi

Komentara 22

PR
pritiskovic
07:41 30.12.2016.

Pravo je prokletstvo živjeti među svijetom koji ne vjeruje u tvoje poštenje....

Avatar Bekrija
Bekrija
09:33 30.12.2016.

Lopina i grobar hrvatskog nogometa. Suradnik UDBE, ruskih i srbijanskih kriminalaca i ero-domoljuba!

GO
goran31
19:30 29.12.2016.

Ukokov zadatak je da prodaje svoju istinu odnosno konstrukcije , a na sud će se vidjeti kako stvari stoje. Mi imamo samo uskokove konstrukcije koje prodaju kroz medije koji mrze Mamića. Mamić ništa konkretno ne smije reči, a njega zato svi mogu pljivati i prozivati. Uglavnom, svi misle da samo treba maknuti Mamića i milijunski transferi će se nastaviti realizirati, ali to će biti malo sutra. Dinamu bez Mamića slijedi životarenje. Mamić je zaslužan za jaki i bogati Dinamo i to je svima trn u oku. Mamić svojim pojavom nekom igraču nabija cijenu i Mamić je zaslužan da Dinamo uopće ostvaruje ogromne transfere koji su napunili Dinamovu blagajnu (Dinamo u 2016. platio 20 milijuna kn poreza na dobit) te državnu blagajnu (Dinamo u zadnjih 10 godina uplatio 350 milijuna kn poreza i doprinosa). Sve to neke interesne grupe žele uništiti. Te grupacije ne znaju zaraditi, ljubomorni su i siju strah i kaos, ali Mamić će sve takve podle ljude na kraju pobijediti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije