TOČNA INFORMACIJA

Zdravko Mamić je bio u Splitu, ali vratio se u Zagreb prije početka utakmice

Zdravko Mamić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
17.03.2016.
u 08:30

Zdravko se nije pojavio u Poljudu, bio je s momčadi u hotelu Lav le Meridien.

Bilo je različitih priča kako će Zdravko Mamić, u novoj ulozi savjetnika Dinama, ući u poljudske odaje u koje mu je Hajduk zabranio ulaz.

Plasirana je informacija kako će praviti društvo bratu na klupi kao predstavnik Dinama jer tada Hajdukova zabrana ne bi vrijedila. Čak je postojala teza da je Dinamo za njega od povjerenika Kupa zatražio da bude predstavnik kluba.

Međutim, sve je to ostalo na pričama, Zdravko se nije pojavio u Poljudu, bio je s momčadi u hotelu Lav le Meridien, a četiri sata prije početka dvoboja krenuo je u Zagreb.

>> Dinamo ima titule, Hajduk navijače, ali mi nemamo derbi

Komentara 6

Avatar peet
peet
09:09 17.03.2016.

Zdravko ne treba laprdati po novinama i kriviti sunce mjesec i sve ostale za neuspjehe. On pošalje svojih 11 igrača na teren, oni odrade posao bez kmecanja i pljuvanja, naguze hajduk. Respect

SE
senior
09:35 17.03.2016.

Nadam se da će Brbić, Pavasović i ostala Hajdukova pratnja utakmice u Zagrebu pratiti sa svojim pijanim i drogiranim magarcim na jugu i da će uživati u vrijeđanjima i ponižsvsnju od istih.

IB
Ivan_bol
10:36 17.03.2016.

Ima jedna latinska izreka: veni, vidi, vici (dođoh, vidjeh, pobijedih), Cezarova poruka Senatu o pobjedi nad puskim kraljem Farnakom ← 47; pr.Kr izreka kojom se označuje lak i brz USPJEH.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije