UOČI HAJDUKA

Zekić ispalio: Pa i ja igram bez Kalinića i Livaje

storyeditor/2022-02-28/PXL_290122_91690416.jpg
Davor Javorović/PIXSELL
22.04.2022.
u 21:28

– Ja igram cijelu sezonu bez Kalinića i Livaje, praktički i bez publike, i to je razlika od nekih 30 bodova. Oni imaju svoje probleme, mi svoje. Kad počne utakmica, o tome ne razmišljaš, nego izvučeš najbolje iz onoga što imaš – kaže Zekić

Zoran Zekić, trener Slavena Belupa, prokomentirao je činjenicu da Hajduk u Koprivnicu stiže bez napadačke okosnice momčadi – Marka Livaje i Nikole Kalinića.

– Ja igram cijelu sezonu bez Kalinića i Livaje, praktički i bez publike, i to je razlika od nekih 30 bodova. Oni imaju svoje probleme, mi svoje. Kad počne utakmica, o tome ne razmišljaš, nego izvučeš najbolje iz onoga što imaš – kaže Zekić.

Koliko te okolnosti olakšavaju situaciju njegovoj momčadi?

– Puno se puta u povijesti pokazalo da je to dodatan motiv ostalim igračima. Normalno da mi je draže zbog njihove kvalitete da ih nema, ali nije mi drago zbog nogometa. To su Hajdukovi problemi i razmišljanja, mi moramo misliti o sebi. U ovoj smo sezoni pobijedili Osijek, Dinamo i Hajduk, možemo igrati sa svima – istaknuo je Zekić.

Na upit kako vidi borbu za naslov prvaka, kazao je da ga to ne zanima...

>> Čačić novi trener Dinama:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije