Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER OSIJEKA

Zekić o golu Dinama: U VAR-u je takva konfuzija, više se ne zna tko što radi

Osijek i Dinamo sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
03.03.2024.
u 21:05

- Što se provjeravalo u VAR-u kod gola Dinama? Mislim zaleđe, ali to je tamo takva konfuzija, to se više ne zna ni tko tamo što radi - izjavio je Zekić

Trener Osijeka Zoran Zekić prokomentirao je susret s Dinamom na Opus Areni. Njegova je momčad vodila do četvrte minute sudačke nadoknade kada je Kulenović zabio za podjelu bodova (1:1).

- Meni je dojam da smo trebali dobiti utakmicu s izraženom razlikom. Mislim da smo zaista odigrali odličnu utakmicu, dobro smo sve iskontrolirali, imali posjed i napravili sve što smo htjeli. Promašili smo pet 'mrtvaca', jednostavno je ovakva sezona i nikako da razvučemo osmijeh do kraja. Nažalost, nismo uspjeli pobijediti, poslije teške muke imali smo loptu pod našom kontrolom, dobili smo kaznu, nije bilo lako poslije svih ovih dan, nadam se da će poslije ovog igrači shvatiti da mogu igrati puno bolji nogomet - rekao je Zekić i dodao:

- Čokaj? Stradala mu je arkada. Naravno je da ovo jako frustrirajuće kao i puno toga, kada upadneš u rupu, teško se iz toga izvući. Za sve se moramo pošteno ispatiti. Ovo je najbolja utakmica od kada sam se vratio na klupu Osijeka. Znao sam da će Bukvić danas bit dobar, inače ga niti tata ne bi stavio u prvu ekipu, ali znao sam da će biti dobar. Ne znam zašto je bilo osam minuta nadoknade, naravno da nas je to poljuljalo. Mierez nije dobio niti jedan faul, što je raritet. 

Gol Dinama se provjeravao.

- Što se provjeravalo u VAR-u kod gola Dinama? Mislim zaleđe, ali to je tamo takva konfuzija, to se više ne zna ni tko tamo što radi - izjavio je Zekić pa se osvrnuo na ciljeve.

- Izboriti Europu nam je definitivno cilj i prioritet do kraja sezone. Je li me iznenadila reakcija momčadi? Dosta smo razgovarali, zaista sam bio u uvjerenju da ćemo napraviti rezultat, protivnik je bio motivirajući - rekao je Zoran Zekić.

 
Ključne riječi

Komentara 13

JU
Jure1991
09:48 04.03.2024.

Daj ne prtljajte. Dosadni ste.

Avatar mlijeko
mlijeko
14:00 04.03.2024.

Te 4 minute VARa su spasile tebe Zekiću. Da nisu napravili pauzu Dinamo bi Vam u idućem napadu utrpao gol jer tvoji igrači nisu znali gdje su. Te 4 minute su vam omogućile da se saberete.

PA
pajokola1
07:29 04.03.2024.

Moj Zeka jedna lasta ne čini proljeće, ali poslušaj sebe nakon svake utakmice (osim protiv Gorice ) komentar ti je da ti je žao zbog ovog ili onog, previše je tog ; "žao mi je" !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije