Slaven Belupo – Osijek 0:1

Zekić: Ovo mi je paćenje. Bjelica: Dobili smo utakmicu na neugodnom terenu

Nogometaši Osijeka nakon jedanaesteraca protiv Slaven Belupa ušli u polufinale kupa
Foto: PIXSELLL
1/5
11.04.2022.
u 10:29

Čestitam im na jako dobroj igri, isto tako i našim navijačima koji su došli u velikom broju. Dobili smo utakmicu na neugodnom terenu, protiv neugodnog suparnika koji može opušteno igrati ovaj kraj sezone – rekao je Nenad Bjelica, trener Osijeka

Nogometaši Osijeka u 30. su kolu Prve HNL uspješno prošli gostovanje u Koprivnici. Momčad Nenada Bjelice slavila je s minimalnih 1:0, a pobjedonosni pogodak postigao je Mijo Caktaš u 33. minuti.

Asistirao mu je Kristian Fućak koji je, da je bio malo učinkovitiji, mogao svoju izvedbu okruniti barem s još jednim pogotkom. Osječani su u ovu utakmicu ušli bez nekolicine standardnih igrača, Lovrić, Mierez i Žaper odrađivali su kartone, dok je Škorić među ozlijeđenima.

Uspio je Bjelica baš u onome što je najavljivao uoči susreta – pokazati širinu igračkog kadra.

– Čestitao bih svojoj momčadi na zasluženoj pobjedi. Mislim da smo tijekom 95 minuta bili bolja momčad, imali bolje šanse. Unatoč izostancima, kojih je bilo dosta, pokazali smo visoku razinu forme. Svi igrači koji su nastupili odradili su svoj posao stvarno jako kvalitetno, pokazali su taj momčadski duh i trpjeli koliko je trebalo za pobjedu. Čestitam im na jako dobroj igri, isto tako i našim navijačima koji su došli u velikom broju. Dobili smo utakmicu na neugodnom terenu, protiv neugodnog suparnika koji može opušteno igrati ovaj kraj sezone – rekao je Nenad Bjelica, trener Osijeka.

04.04.2022., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 29. kolo, NK Lokomotiva - NK Slaven Belupo. Trener Slaven Belupa Zoran Zekic Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Domaći trener Zoran Zekić imao je manje razloga za zadovoljstvo.

– Na kraju je Osijek rutinirano pobijedio, zabio taj jedan pogodak. Mi smo u ovom trenutku dali sve od sebe, ali to nije bilo dovoljno. Imao sam jako lijepih trenutaka u Koprivnici, u posljednje vrijeme baš i nije tako. Meni je ovo paćenje, nemamo energiju, nemamo dovoljno onoga što bismo trebali imati za prvu ligu. Nadam se da ćemo svi u klubu sjesti i iskreno porazgovarati da neke stvari promijenimo. Ako ne ide, ne ide – kazao je Zoran Zekić, trener Slavena Belupa.

>> U Skoplju tragično preminuo hrvatski rukometaš:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije