Osijek

Zekić: Predložit ću upravi da nas sve kazni ne pobijedimo li Dinamo

Zoran Zekić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/7
21.05.2017.
u 11:24

Zoran Zekić u posljednjoj utakmici sezone u Gradskom vrtu u nedjelju protiv Dinama imperativno traži pobjedu

Iako na treningu ima samo 13 nogometaša, zbog čega su silom prilika najboljoj momčadi priključena i petorica igrača B ekipe Osijeka, Zoran Zekić u posljednjoj utakmici sezone u Gradskom vrtu u nedjelju protiv Dinama imperativno traži pobjedu. Štoviše, klupskoj upravi predložio je da se momčad “udari po džepu” u slučaju poraza.

– Igrali smo u Splitu, primili smo pet komada, nismo bili kažnjeni. Izgubili smo dva boda u Vinkovcima, nismo bili kažnjeni. Dobili smo premije, zaradili ih, a ja ne smijem dopustiti labavo ponašanje. Nemam drugog rješenja i načina, ne da mi se više divljati. Predložit ću klupskoj upravi da svi skupa budemo kažnjeni financijski ako ne pobijedimo Dinamo, i igrači i stručni stožer – otkrio je Zekić.

Takva mjera morala bi trgnuti momčad iz apatije jer Osijek je i dalje u igri za 3. mjesto koje osigurava nešto kasniji početak europskih kvalifikacija. U završnici sezone, u kojoj su bijelo-plavi osvojili bodova kao nikada prije, u kojoj su postavili klupski rekord od sedam uzastopnih domaćih pobjeda, bit će u prilici napraviti što nikada prije nisu – pobijediti Dinamo dva puta u jednoj sezoni.

– Motiva imamo na sve strane. Jako je lijepo što smo mi do sada rušili tradicije i postavljali neke nove klupske rekorde, ali ću opet ponoviti kako ne želim da kraj prvenstva bude drugačiji od glavnine utakmica koje smo dosad odigrali i da ostanu nekakvi “repovi“. Ne želim da se zaboravi sve ono dobro što smo napravili, a sve lijepo se brzo zaboravi - poručio je Zekić. 

Ključne riječi

Komentara 4

RI
rikavac
12:10 21.05.2017.

Haha haha moj Zekicu pa ti smjesan do bola. Prvo nemozete dobit Dinamo da vam i daju nagrade kad ste od prosjecnog Hajduka primili 5 kom primit ce te i od Dinama. Odavbina poznato da Dinamo nosi bodove iz Osijeka bez problema.

IL
ilijan
13:20 21.05.2017.

Zekane ne seri ' Danas Cibalija pobjeđuje na Rujevici a Dinamo u Osijeku.

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
12:14 21.05.2017.

i kolko nudi love Rijeka za taj scenarij ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije