Zajec sjajno poznaje stanje u redovima Grčke

Zeko: Moja djeca u Ateni navijat će za Hrvatsku

'zeko3'
'0002'
04.10.2011.
u 19:30

Grčki zet Velimir Zajec (55) Grke ima u malome prstu, zna sve smicalice kojima se služi Portugalac Fernando Santos, nekada trener Panathinaikosa, u doba kada je Zeko bio sportski direktor atenskoga kluba.

– Santos je dobar, studiozan, autoritativan trener, korektan čovjek. Moja iskustva s njim su pozitivna. Vodio je AEK, Panathinaikos i PAOK. Izvrsno kotira u Grčkoj, cijene ga, napravio je dobar posao s reprezentacijom iako ona ne spada u svjetski vrh. Drži se svoga sistema igre, ne odustaje od svoje filozofije, a rezultat ga prati – kaže Zajec, legendarni igrač Panathinaikosa (1984.-1988.), nekada najbolji nogometaš u Grčkoj.

Hrvatska će igrati u užarenome Pireju, na Karaiskakiju?

– Neće to biti tako užaren ambijent kao kad igra Olympiacos, premda je tamo publika uz teren, pravi nogometni stadion. Mirniji bih, primjerice, bio kada bi se igralo na Olimpijskom u Ateni, gdje je publika daleko od terena. Ali, opet, nema toga ozračja i pritiska koji može impresionirati naše igrače. Preiskusni su da bi pali pod utjecaj publike – dodaje Zajec.

Ostatak teksta pročitajte u Večernjem listu od srijede.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
19:35 04.10.2011.

da tocno zeko je bio legenda i covjek koji je u svoje vrijeme najvise zaradjivao od svih iz eks jugotiranije, cudi me da mu djeca zive u grckoj, zena mu je grkinja ali iz amerike

BB
bbboriginal1968
19:50 04.10.2011.

Normalno da ce biti navijackog podmetavanja, nisam bio na tom stadionu ali grke kao navijace dovoljno poznajemo (grci = srbi). Bit ce uzasno s obzirom da je to njihova najbolja sansa za kvalifikacije. Kockasti se mentalno trebaju pripremiti kako odgovorititi na pritisak - svaki gol u mrezi grka je najbolji moguci odgovor!

OB
-obrisani-
19:33 04.10.2011.

pa zeko gdje ti zive djeca-u grckoj????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije