odlazi "down under"

Želio ga je i Liverpool, no Del Piero će ipak u Sydney

'Juventus' Alessandro Del Piero celebrates after scoring against Inter Milan during their Serie A soccer match at the Juventus stadium in Turin March 25, 2012.  REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY - T
Reuters/Pixsell
05.09.2012.
u 08:50

Svjetski mediji javljaju kako će Australci iz Sydneya u srijedu predstaviti novo pojačanje svojim navijačima.

Dolazak 37-godišnje legende Juventusa Alessandra Del Piera u Sydney FC ipak je izgleda gotova stvar iako su talijanski mediji prenjeli vijest kako se u igru oko sjajnog veterana uključio i engleski Liverpool.

Kako je menadžer Redsa Brendan Rodgers, nakon odlazaka Andyja Carrolla i Michaela Owena tijekom prijelaznog roka ostao bez prinova u napadu, Liverpool je odlučio kontaktirati Talijanova menadžera budući da je Del Pieru istekao ugovor i slobodan je igrač.

Veliki Alex i sam je nedavno izjavio da bi volio zaigrati u Premiershipu.

Međutim, svjetski mediji javljaju kako će Australci iz Sydneya u srijedu predstaviti novo pojačanje svojim navijačima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije